MAKE THE RIGHT SWITCH

Welkom bij SWITCH. SWITCH Immo, gevestigd in Brussel, is een belangrijke speler in de commerciële vastgoedsector in het Brussels Gewest en positioneert zich als een expert bij professionals die een woning willen verkopen, verhuren of op zoek zijn naar een nieuw pand. Of het nu gaat om een commerciële ruimte op « High Street », een kantoorruimte in het stadscentrum, een werkplaats of magazijn in een industriezone of het zoeken naar een woning, wij helpen u bij uw zoektocht door geschikte panden voor te stellen.

Wij helpen u ook bij alle administratieve vastgoedprocedures. Voor zowel residentiële als commerciële panden begeleidt SWITCH u tijdens het hele proces van verkoop en/of verhuur, full service. Wij bieden een service op maat van A tot Z : de schatting van uw eigendom, het advies voor en tijdens de verkoop of verhuur, het begin van uw stedenbouwkundige procedures, een professionele begeleiding van courtage tot de closing.

SWITCH is hoofdzakelijk actief in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor residentiële woningen en in de provincies en in Brussel voor commerciële panden

Het makelaarsagentschap SWITCH is opgericht in 2008 door makelaar Olivier Brel. Na verschillende jaren als commercieel afgevaardigde in de grafische industrie, wilde Olivier zich richten op een sector met een veel korter verkoopproces met minder tussenpersonen nodig om een verkoop af te sluiten. De commerciële vastgoedsector voldeed aan dit criteria en liet het toe om zo dicht mogelijk bij de cliënten te zijn tijdens vastgoedtransacties.

Na twee zeer positieve ervaringen in gerenommeerde Belgische en internationale agentschappen besloot Olivier zijn eigen makelaarskantoor op te richten. SWITCH is op de dag van vandaag een speler in de vastgoedsector die u de meest op maat gemaakte service in de sector biedt. Het agentschap SWITCH, gevestigd in de Brusselse regio, is gespecialiseerd in commerciële vastgoedtransacties (winkels, kantoren en magazijnen) in Brussel en de provincie. Residentiele vastgoed (huurwoningen, koop en verkoop van woningen, villa’s, huizen, appartementen, lofts en andere panden zowel gerenoveerde woningen als nieuwbouw) maakt ook deel uit van de diensten van SWITCH.

Aarzel niet om ons te raadplegen voor een verhelderd advies over uw vastgoedactiva. Wij verheugen ons op uw komst en verwelkomen u graag in onze kantoren op de Louizalaan in Brussel.

Olivier Brel - Switch Immo