Evaluatie van uw woning

Uw contactgegevens

Beschrijving

Wanneer u uw verkoop toevertrouwt aan SWITCH, wordt de waarde van uw onroerend goed samen met u geschat na een bezoek aan het pand door ons ervaren team.

De schatting van een onroerend goed is voornamelijk gebaseerd op twee elementen:
De eigen kenmerken van het pand
(bouwjaar, staat van het pand, verdieping, oppervlakte, aantal kamers, indeling, lokalisatie, kwaliteit van de afwerkingen…)
Omgeving van het pand
(buurt, toegang, nabijheid van vervoer, winkels, faciliteiten rond het gebouw…)

Om u de meest accurate en betrouwbare schatting van uw onroerend goed te kunnen bieden, berekent SWITCH de waarde per vierkante meter van uw woning of gebouw, en zet deze prijs af aan de kenmerken van uw pand.

In dezelfde stad kun je verschillen tussen buurten zien, maar ook van de ene straat naar de andere. De omgeving, de aantrekkelijkheid van de wijk, de bekendheid van de buurt, de aanwezigheid van lokale winkels, goede scholen, het gevoel van veiligheid, de vooruitzichten voor de ontwikkeling van het grondgebied,… Al deze factoren hebben een invloed op de bepaling van de verkoopprijs of huurprijs en zullen daarom worden opgenomen in de schatting van uw woning. Wij zijn hier om u te begeleiden en om onze vastgoedervaring met u te delen.